Тимчасово непідконтрольні території почнуть відновлювати після їх реінтеграції

12 серпня 2020, 09:15
Власник сторінки
0
36
Тимчасово непідконтрольні території почнуть відновлювати після їх реінтеграції

У апараті президента підрахували що ліквідація наслідків збройного конфлікту на Донбасі вимагає фінансування близько $10 млрд., мова йде про 5-7% валового внутрішнього продукту України.

Як відомо, 27 липня набула чинності домовленість про повне припинення вогню на Донбасі. Однак, вже цього ж дня бойовики тричі порушили «всеосяжне перемир'я». Бойовики щодня порушують ці домовленості та ведуть обстріли позицій ЗСУ.

Про всі випадки порушення режиму припинення вогню українська сторона повідомляє моніторингову місію ОБСЄ. У разі явної агресії бойовиків підрозділи ООС готові застосувати озброєння у відповідь.

За даними Міноборони України росіяни проводять ротацію бойовиків біля лінії розведення на Донбасі, бойовики використовують режим припинення вогню у своїх цілях: копають, укріплюються і ніхто їм не заважає.  

Бойовики на Приазов`ї, попри режим тиші, поновили польоти своїх безпілотників. Дрони проросійські найманці піднімають одночасно з прольотом над позиціями безпілотників ОБСЄ.

І вдень, і вночі з закритих позицій українські вояки не зводять очей з ворога. Він недалеко і постійно нагадує про себе навіть під час «всеосяжного перемир'я».

Зараз розмовляти про відновлення Донбасу не доречно, так як протистояння між НЗФ та ВСУ ще триває, а припинення вогню потрібно дотримуватись з обох боків лінії розмежування.

Перейди за посиланням: https://t.me/obstanovkaK
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.