Спадок поколінь

04 серпня 2020, 11:01
Власник сторінки
0
44
Спадок поколінь

З 2014 року нажаль територія Автономної Республіки Крим, тимчасово окупована Російською Федерацією.

За цей час, представники окупаційної влади роблять все, щоб викорінити звичаї та традиції місцевого населення. З цією метою, вони на всій території півострову створюють російськомовні школи, нав’язують свої звичаї та традиції, які існують в Російській Федерації.

Осторонь цих процесів не залишається й молодь, якій найшвидше можна нав’язати свої погляди, вирішити за них перспективи їх майбутнього. Реалізацією цих проектів стало створення на території всього півострову Крим літніх дитячих таборів з «поглибленим військовим вихованням». В таборах, протягом трьох місяців молодь вивчає основи військової справи. Особлива увага звертається на суворе виховання дітей в «традиціях повітрянодесантних військ Російської Федерації», наслідування та святкуванні їх звичаїв.

В дитячих таборах, особливо протягом серпня, молодь ходить в «тільняшках», блакитних беретах та зі зброєю в руках, приймає участь в різних змаганнях, особлива увага приділяється святкуванню 2 серпня – дня повітрянодесантних військ. У цей день «зомбовані» вихованці таборів, під прапором повітрянодесантних військ, приймають участь в змаганнях та  виконують вправи зі зброєю. Кращі команди заохочуються цінними подарунками на військову тематику. 

Розсудливим батькам та рідним таких молодих людей, варто замислитися, яке майбутнє чекає на їхніх дітей. Служіння на користь окупантів, а не своєї рідної батьківщини – України. Куратори-психологи окупаційної влади змусять Ваших дітей у майбутньому вступати до військових вищих навчальних закладів, розташованих на території Російської Федерації, а після їх закінчення проходити службу в найвіддаленіших регіонах чужої країни, віддавати своє життя на користь держави окупанта. Саме у Ваших руках, як корінного населення Автономної Республіки Крим,  можливість зупинити все це, виховувати дітей в традиціях своїх предків, а саме головне вільно, без стороннього примусу та самому обирати своє майбутнє!

Перейди за посиланням: https://t.me/obstanovkaK
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.