З вірою у мир

28 липня 2020, 15:26
Власник сторінки
0
18
З вірою у мир

у н.п. Мар'їнка, Донецької області

У зв'язку з досягнутими домовленостями 22 липня 2020 року на переговорах Тристоронньої  контактної групи у Мінську, з 27.07.2020 ми перейшли до повного і безстрокового припинення вогню. І якщо за себе та за своїх побратимів військові спокійні, адже вміють та можуть дати гідну відсіч провокаціям зі сторони російських окупаційних військ, то за безпеку цивільних переживають.

Офіцери групи цивільно-військового співробітництва 79 одшбр Збройних Сил України у н.п. Мар'їнка, Донецької області, вчергове поспілкувалися з місцевим населенням. Окрім традиційного вже інформування про реального стану речей та порядку дій у випадку виникнення загрози, провели опитування щодо ставлення до вищезгаданих домовленостей. Більшість опитуваних сподіваються, що на політичному рівні будуть створені умови, при яких військові зможуть забезпечити рух в напрямку миру. Мешканці Мар'їнки кажуть, що давно втомились від постійних обстрілів житлових кварталів, як стрілкового так і важкого озброєння, тому дуже сподіваються, що з боку окупованої території не буде провокацій. Українські військові докладатимуть усіх зусиль, щоб перемиря було в реальності, а не на папері.  Українські військові розповіли місцевим мешканцям, що не залишатимуть свої позиції, а у разі наступу, або провокаційних дій, з боку так званої «ДНР», будуть давати ворогу адекватну відсіч.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.