Військова дисципліна в НЗФ «ДНР»

19 червня 2020, 11:48
Власник сторінки
0
1624
Військова дисципліна в НЗФ «ДНР»

1 армійський корпус

З наших джерел в 1 армійському корпусі народної міліції «ДНР» стало відомо, що після вживання спиртних напоїв між бойовиками 3 роти 3 батальйону             9 омсп Миколою Л. та Володимиром С. виник конфлікт, який переріс в бійку. Під час бійки Микола руками та ногами почав наносити Володимиру удари в область тулубу та голови. З тілесними ушкодженнями Володимира доставлено до лікарні, а Миколу передано представникам військової комендатури.   
Представниками правоохоронних органів «ДНР» відносно Миколи порушено кримінальну справу за фактом порушення статутних правил взаємовідносин. Наразі слідчі проводять першочергові слідчі дії, готують процесуальні документи для повідомлення Миколі обвинувачення та обрання йому запобіжного заходу.
Крім того, командуванням 1 армійського корпусу народної міліції «ДНР» призначено службове розслідування, в ході якого встановлюються причини і умови, що сприяли вчиненню злочину та ступінь вини безпосередніх командирів. За результатами службового розслідування, командиром 1 армійського корпусу народної міліції «ДНР» генерал-майором Прімаковим О.І., буде прийнято рішення про подальше перебування військовослужбовця Збройних Сил Російської Федерації полковника Іванова І.В. на посаді командира 9 омсп.


Новости от ПаТрІоТ в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/obstanovkaK
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.