Прозріння

18 червня 2020, 10:27
Власник сторінки
0
35
Прозріння

ід цивільних осіб, які мешкають на непідконтрольній Україні території Донецької області стало відомо,

 що бойовикам незаконних збройних формувань «ДНР» протягом останніх трьох місяців грошеве забезпечення не виплачувалося в повному обсязі. Знаходячись у скрутному фінансовому положенні, бойовики проявили свою кмітливість, знайшовши спосіб, як це можна виправити. Спосіб виявився досить простим. Бойовики, заручившись підтримкою своїх безпосередніх командирів, почали викрадати та збувати громадянам військове майно, паливно-мастильні матеріали, а отримані грошові кошти використовувати для задоволення власних потреб. Через деякий час, бойовики свою протиправну діяльність поширили й на місцеве населення, вчиняючи відносно нього злочини різного ступеня тяжкості (крадіжки, грабежі, розбої, вбивства, зґвалтування, хуліганства, спричинення тілесних ушкоджень).
Глава «ДНР» Пушилін Д.В. та командир 1 армійського корпусу народної міліції «ДНР» генерал-майор Прімаков О.І., хвилюючись за свої посади, реакцію з боку представників Російської Федерації, а також побоюючись масових акцій протесту з боку місцевого населення, вирішили бойовикам незаконних збройних формувань, все таки, виплатити грошове забезпечення. 
Після отримання грошового забезпечення, безпосередні командири провели з бойовиками роз’яснювальні бесіди щодо недопущення вчинення протиправних дій відносно місцевого населення. Цікаво наскільки такі дії представників окупаційної влади зможуть підняти рівень довіри населення до них. З кожним днем громадяни починають усвідомлювати, що «Русский мир» їх лише калічить, порушує їх права та свободи.

Перейди за посиланням:  https://t.me/obstanovkaK
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.