Інвентаризація озброєння

17 червня 2020, 18:16
Власник сторінки
0
28
Інвентаризація озброєння

1 омсбр

Від місцевого населення, яке мешкає в населених пунктах, розташованих поблизу позицій 1 омсбр нам стало відомо, що бойовики вказаної бригади, знаходячись у скрутному фінансовому становищі, викрадають та збувають цивільним особам зброю і боєприпаси. Отримані від збуту грошові кошти  витрачають на власні потреби. Громадяни будучи обуреними їх протиправними діями, хвилюючись про власне життя та здоров’я, життя і здоров’я рідних, проінформували про зазначені факти командира 1 армійського корпусу народної міліції «ДНР» генерал-майора Прімакова О.І., який до 1 омсбр направив комісію, з представників служби РАО корпусу, для перевірки стану справ по службі РАО в підрозділах полку, з обов’язковим долученням до матеріалів фотографій. Представники комісії, протягом трьох днів роботи, виявили порушення в веденні облікових документів, а також нестачу 7531 набою, 21 міни, 7 штук АГС-17 та 19 штук РПГ. 
Хвилюючись за свою посаду, реакцію з боку командування Збройних Сил Російської Федерації, прикриваючи свою «п’яту точку», Прімаков О.І. повідомив про нестачу майна служби РАО 1 омсбр правоохоронні органи «ДНР», якими порушено низку кримінальних справ за фактами викрадення та збуту військового майна, недбалого ставлення до військової служби. Наразі слідчі правоохоронних органів «ДНР» проводять невідкладні слідчі дії, встановлюють осіб причетних до вчинення злочинів. Слідчим шляхом також  встановлюються обставини за яких бойовики та  військовослужбовці Збройних Сил Російської Федерації викрадали і збували громадянам військове майно, ступінь вини безпосередніх командирів підрозділів, служб, командира 1 омсбр полковника Сосонного О.П. 
Робота комісії триває.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.