Ад в НЗФ «ДНР»

14 червня 2020, 14:10
Власник сторінки
0
358
Ад в НЗФ «ДНР»

Нам стало відомо,

що бойовики 3 омсбр скаржаться на відсутність належного грошового забезпечення, засобів гігієни, антисанітарні умови, у яких вони мешкають та приймають їжу, відсутність засобів захисту від COVID-19. Одночасно з побутовими умовами, бойовики розповідають й про проблеми технічного характеру – несправність техніки, відсутність пального, яке викрадається та збувається кадровими військовослужбовцями ЗС РФ. У той же час, бойовики зазначають про відсутність вищевказаних проблем у військовослужбовців ЗС РФ, які проходять службу в підрозділах, розміщених РФ на тимчасово окупованій території Донецької області.    

Командир 1 армійського корпусу народної міліції «ДНР» генерал-майор Прімаков О.І., командир 3 омсбр полковник Тітов Р.Б., командири підрозділів та служб, які є кадровими військовослужбовцями ЗС РФ, на вказані проблеми бойовиків уваги не звертають, вважаючи їх «гарматним м’ясом», а не людьми.

У даному випадку розсудливому населенню, що мешкає на непідконтрольній Україні території варто задуматися, а чи потрібен їм такий «Русский мир» і уряд «ДНР», представники якого роблять все для власної наживи та задоволення своїх власних потреб, а не потреб місцевого населення. У Ваших руках, як корінного населення Донецької області, можливість зупинити ад під назвою «ДНР», повернутися до повноцінного, мирного та безпечного життя на своїй Богом даній землі.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.