Ревізія

14 червня 2020, 12:18
Власник сторінки
0
37
Ревізія

Підрозділ 9 омсп

З наших джерел стало відомо, що в підрозділах 9 омсп мають місце порушення військової дисципліни, викрадання та збут пального, зброї і боєприпасів, вчинення злочинів проти місцевого населення (крадіжки, грабежі, розбої, вбивства, зґвалтування, хуліганство). Бойовики вказаного підрозділу на позиціях зі зброєю знаходяться в стані наркотичного та алкогольного сп’яніння. Інформація, від місцевого населення, про зазначені порушення з боку бойовиків дійшла до командира 1 армійського корпусу народної міліції «ДНР» генерал-майора Прімакова О.І., який 12.06.2020 до 9 омсп направив представників штабу корпусу для комплексної перевірки справ в підрозділах та службах полку. Протягом перших двох днів представники штабу виявили нестачу 100 т. бензину, 50 т. дизельного пального, 5000 набоїв, 15 мін, ухилення 11 бойовиків від проходження військової служби та 5 випадків порушення статутних правил взаємовідносин.

Наразі представниками правоохоронних органів «ДНР» вже порушено низку кримінальних справ за фактами викрадення та збуту військового майна, ухилення від військової служби, порушення статутних правил взаємовідносин, недбалого ставлення до військової служби. Слідчі проводять невідкладні слідчі дії, встановлюють осіб причетних до вчинення злочинів.

Робота комісії триває та за її результатами буде вирішено питання про подальше перебування на посадах командирів підрозділів і служб, а також командира 9 омсп полковника Іванова І.В.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.