COVID-19 в підрозділах «ДНР»

04 червня 2020, 11:57
Власник сторінки
0
85
COVID-19 в підрозділах «ДНР»

З наших джерел в 1 армійському корпусі народної міліції «ДНР» стало відомо

що у 20-х числах травня до н.п. Новоазовськ в якості кураторів 9 ОМСП яким командує п-к Іванов І.В. прибуло три військовослужбовця офіцерського складу з збройних сил РФ.

По прибуттю до місця дислокації 9 ОМСП приступили до виконання своїх обовязків, щодо проведення занять з бойової підготовки особовому складу полку. Також з джерел 9 ОМСП нам стало відомо, що дані куратори 29.05.2020 року звернулися до медичної роти зі скаргою на підвищення температури тіла та погіршення стану здоров’я, де їм негайно було зроблено тести на COVID-19, які показали у всіх трьох офіцерів позитивний результат. Станом на 02.06.2020 року офіцери перебувають на ізоляції у Новоазовську (місце уточняється).

Командир полку даний факт приховує від місцевої влади Новоазовська де офіцери входили в контакт з місцевими мешканцями, а також від командування 1 АК НМ «ДНР».


Перейди за посиланням: https://t.me/obstanovkaK


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.