Хаос в НЗФ «ДНР»

26 травня 2020, 12:29
Власник сторінки
0
2598
Хаос в НЗФ «ДНР»

З достовірних джерел в 1 армійському корпусі народної міліції «ДНР» стало відомо

що в підрозділах 3 омсбр постійно порушується військова дисципліна, застосовуються нестатутні взаємовідносин, в стані алкогольного сп’яніння бойовики зі зброєю, самовільно залишають бойові позиції, пересуваються по населеним пунктам. У зв’язку з критичною ситуацією, яка склалась в підрозділах бригади, командуванням корпусу призначено комісію. У свою чергу командир 3 омсбр полковник Тітов Роман Борисович усвідомлюючи, що в підрозділах бригади працюють представники комісії, віддав розпорядження командирам підрозділів перевірити особовий склад на позиціях та замінити бойовиків, які перебувають в стані або мають ознаки алкогольного сп’яніння.

За результатами перевірки буде вирішено питання про подальше перебування полковника Тітова Р.Б. на посаді командира 3 омсбр, а також передачі матеріалів до правоохоронних органів «ДНР» для прийняття ними рішення згідно законодавства.   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.