Конфлікт !!!

20 травня 2020, 11:05
Власник сторінки
0
63
Конфлікт !!!

В 1 армійському корпусі народної міліції «ДНР»

З наших достовірних джерел в 1 армійському корпусі народної міліції «ДНР»  стало відомо, що на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин між бойовиками 5 омсбр громадянами Російської Федерації Іваном К. та Костянтином В. виник конфлікт, який переріс в бійку. Під час бійки Костянтин наніс Івану ножеві поранення в область серця та грудної клітини. Від отриманих тілесних ушкоджень Іван помер на місці, а Костянтин з місця події зник.

Слідчими народної міліції «ДНР» проводяться першочергові слідчі дії, а також вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження обвинуваченого Костянтина В.

Крім того, командуванням 1 армійського корпусу народної міліції «ДНР» призначено службове розслідування, в ході якого встановлюються причини і умови, що сприяли вчиненню злочину, ступінь вини командирів, а також вирішується питання щодо подальшого перебування на посаді командира 5 омсбр підполковника Крупникова Дмитра Вікторовича.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.