Інформатор з «ДНР»

20 травня 2020, 08:15
Власник сторінки
0
1348
Інформатор з «ДНР»

18 травня 2020 року бойовик одного з підрозділів незаконних збройних формувань «ДНР» Віктор Р. переміщаючись населеним пунктом прочитав інформаційні листівки

розповсюджені патріотами України («Цей квиток в нормальне життя», «Що ця війна - не їхня війна, і ніколи не пізно скласти зброю») та прийняв рішення добровільно здатися військовослужбовцям Збройних Сил України.

         У ході спілкування з представниками правоохоронних органів, Віктор, за грошову винагороду, розповів та показав на карті про місця дислокації військових підрозділів, їх вогневих позицій та спостережних постів, військової техніки забороненої Мінськими домовленостями.

         Після спілкування, отримання грошової винагороди, Віктора нагодували, переодягнули та відвезли до лікувального закладу для проходження карантинних заходів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.