Безлад в лавах НЗФ «ДНР»

18 травня 2020, 17:36
Власник сторінки
0
425
Безлад в лавах НЗФ «ДНР»

Від наших джерел стало відомо,

що після вживання спиртних напоїв, бойовик 100 омсбр (командир полковник Свірський Сергій Вікторович), прихопивши з собою зброю і боєприпаси, самовільно залишив розташування військової частини та направився погуляти містом Донецьк. Гуляючи містом, бойовик, знаходячись в стані сильного алкогольного сп’яніння, погрожував громадянам зброєю. Наразі бойовик затриманий працівниками народної міліції «ДНР».

Слідчими народної міліції «ДНР» відносно бойовика порушено кримінальну справу, готують процесуальні документи для повідомлення йому обвинувачення та обрання запобіжного заходу.

Крім того, командуванням 1 армійського корпусу народної міліції «ДНР» (командир генерал-майор Примаков Олександр Ігорович) призначено службове розслідування, в ході якого встановлюється ступінь вини командирів підрозділів та командира 100 омсбр полковника Свірського С.В.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.