"Бажання миру"

08 травня 2020, 12:24
Власник сторінки
0
114
 Бажання миру

Обстрілюючи наших захисників, злочинці застосовують злочинну та заборонену Женевськими конвенціями тактику

07.05.2020 року окупаційні війська, очолювані кремлівськими бандитами, яскраво продемонстрували "бажання миру" та намір дотримуватись Мінських домовленостей. Близько опівдня злочинці застосували міномети 82 калібру, обстріляли наших захисників біля Широкиного, та продовжили обстріл близько 15 години. На жаль, обстрілюючи наших захисників, злочинці застосовують злочинну та заборонену Женевськими конвенціями тактику - використовують цивільне населення як живий щит. Наші захисники втрат не зазнали та на провокацію кремлівських бандитів не піддались.

Висловлюємо щирі співчуття родинам, діти яких отримали поранення внаслідок дій окупаційних військ та жорстко засуджуємо підлість з боку російсько-окупаційних військ. Але ворог обов'язково буде наказаний за свою підлість. Зі щитом! Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.