У бригаді, де служив А. Капицький коронавірусної хвороби COVID-19 не виявлено

05 травня 2020, 17:15
Власник сторінки
0
130
У бригаді, де служив А. Капицький коронавірусної хвороби COVID-19 не виявлено

Військовослужбовець 57-ї окремої мотопіхотної бригади Анатолій Капицький за невстановлених обставин зник із позицій свого підрозділу, який виконує завдання за призначенням в Донецькій області та опини

Цю інформацію в коментарі інтернет-видання «Новинарня» підтвердила прес-офіцерка бригади Лідія Василенко.

Вона також зазначила, що солдат зник із розташування свого підрозділу наприкінці квітня в районі населених пунктів Невельського та Красногорівки. За даним фактом проводиться службове розслідування».

Нещодавно медіа російсько-окупаційних військ «ДНР» на своїх інформаційних ресурсах розміщують інформацію буцімто Анатолій Капицький хворий на COVID-19. А лікарі ДНР помістили його в ізоляційний табір та розпочали лікування.

Зазначаємо, що на даний час жодного випадку коронавірусної хвороби COVID-19 у підрозділах мотопіхотної бригади, де проходив військову службу за контрактом Анатолій Капицький не діагностовано.

Тож, не дивно, що з метою дискредитації Збройних Сил України, агітатори-пропагандисти «ДНР» цілеспрямовано на власних фейкових інтернет-ресурсах продовжують «виливати» дезінформацію про діяльність ЗС України, та є велика ймовірність того, що найближчим часом з’явиться «правда» про загибель А.Капицького внаслідок COVID-19.

Просимо медіа користуватись перевіреною інформацією та з офіційних джерел.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.