Перебіжчик з «ДНР»

30 квітня 2020, 22:54
Власник сторінки
2
923
Перебіжчик з «ДНР»

Бойовик одного з підрозділів незаконних збройних формувань «ДНР» Денис К. добровільно здався військовослужбовцям Збройних Сил України

30.04.2020 бойовик одного з підрозділів незаконних збройних формувань  «ДНР» Денис К., зваживши всі за та проти, прийняв усвідомлене рішення добровільно здатися військовослужбовцям одного з підрозділів Збройних Сил України.

Денис пояснив, що таке рішення прийняв, у зв’язку з тим, що в пік COVID-19 бойовики НЗФ «ДНР» не отримують належного медичного та грошового забезпечення, службу несуть у нелюдських умовах (антисанітарних умовах). В підрозділах мають місце нестатутні взаємовідносини, викрадення та збут військового майна (зброя, боєприпаси, тощо), командири примушують своїх підлеглих займатися мародерством в населених пунктах, в яких дислокуються підрозділи.

Наразі з Денисом проводиться комплекс карантинних заходів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.