Військова «барахолка» в НЗФ «ДНР».

30 квітня 2020, 11:29
Власник сторінки
0
899
Військова «барахолка»  в НЗФ «ДНР».

1 омсбр та 9 омсп

З наших джерел стало відомо, що військовослужбовці 1 омсбр та 9 омсп, знаходячись у скрутному фінансовому положенні через розповсюдження COVID-19, викрадають, та збувають громадянам військове майно. У зв’язку з нестачами військового майна у вказаних підрозділах, представниками 1 АК НМ «ДНР» проводиться інвентаризація майна на складах РАО.

У той же час, правоохоронними органами «ДНР» відносно деяких військовослужбовців вже порушено кримінальні справи за фактами викрадення та збуту військового майна. Слідчі готують процесуальні документи для повідомлення військовослужбовцям обвинувачення, обрання їм запобіжного заходу.

Також, слідчим шляхом встановлюється ступінь вини командирів підрозділів, а також командира 1 омсбр полковника Сосонного О.П. та командира 9 омсп полковника Іванова І.В.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.