Карантин в НЗФ «ДНР».

29 квітня 2020, 08:03
Власник сторінки
0
2169
Карантин в НЗФ «ДНР».

COVID-19

Нам стало відомо, що військовослужбовці 1 армійського корпусу народної міліції «ДНР» (командир генерал-майор Примаков О.І.) без засобів захисту пересувалися населеними пунктами, відвідували магазини та розважальні заклади. У подальшому, військовослужбовці, через погіршення самопочуття, зверталися до медичних підрозділів військових частин, де медичний персонал виявляв у них симптоми COVID-19. Для проходження курсу лікування військовослужбовці направлялися до військових медичних закладів. З метою встановлення причин та умов захворювання військовослужбовців, ступеня вини командирів підрозділів, міністерством народної міліції «ДНР» створено комісію, представники якої наразі працюють на місцях.

Представниками правоохоронних органів, на підставі матеріалів міністерської перевірки, винні військові посадові особи армії «ДНР» будуть притягнуті до відповідальності. 

Новости от ПаТрІоТ в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/obstanovkaK 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.