Рятуйся хто може: рак знищує українців

04 лютого 2013, 09:36
Власник сторінки
www.zhinka-online.com.ua
0
40
Рятуйся хто може: рак знищує українців

Рятуйся хто може: рак знищує українців

В Україні щороку рак забирає життя майже 90 000 людей, реєструється 160 000 нових випадків онкологічних захворювань. Чоловіки найчастіше помирають від раку легень, жінки - раку молочної залози.

У сільській місцевості смертність майже удвічі вища чим у місті. Якщо двадцять років тому онкологічні хвороби серед дітей були рідкістю, то сьогодні гематологічні центри переповнені маленькими пацієнтами.

Їх очі запитують: у чому ми винні? Благодійність хороша річ, але допомогти всім неможливо. Онкохвороби - це наслідок повної байдужості держави до здоров`я своїх громадян. Не існує жодної ефективної програми покликаною боротися з причинами, а не наслідками цієї недуги.

Все що міг зробити МОЗ України - дозволити важкохворим українцям помирати легше - вперше у продажі має з`явитися таблетований морфін. Щоб полегшити біль тим, кого ця країна змусила передчасно піти в інший світ.

Корумпована влада геть озвіріла: звідусіль лунають заклики пити і курити. Підприємства, які виробляють алкогольні напої та цигарки, стають спонсорами спортивних заходів, що неприпустимо в жодній цивілізованій країні. Хочеш отримати квартиру - купи 10 пляшок горілки, загляни під корок. Якщо не виграв - купи ще 10. Хочеш відчувати себе ковбоєм - затягнися цигарками! Зіркою Голівуду - косяком?

А очі дітей запитують : у чому ми винні?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: рак,дети
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.