Міжнародний Європейський Університет провів маштабну конференцію

22 червня 2021, 19:31
Власник сторінки
Медиатехнолог, журналист, troubleshooter
0
108
Алла Наволокіна

Міжнародний Європейський Університет, провів масштабну конференцію, присвячену 25 - й річниці з дня прийняття Дня Конституції України.

масштабну конференцію, присвячену 25 - й річниці з дня прийняття Дня Конституції України. Саме Конституція України, закріпила право на освіту. Сьогодні, 22 червня, Міжнародний Європейський Університет, провів масштабну науково - практичну конференцію на тему «25-річчя Конституції України: національні традиції та європейські стандарти конституціоналізму». На заході були присутні почесні гості, державні діячі, науковці, юристи, політтехнологи, ЗМІ. Відкрила конференцію, Алла Сергіївна Наволокіна, яка є засновник та проректором з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв'язків Міжнародного Європейського Університету. Пані Алла, наголосила на важливості проведення даного заходу, адже саме Конституція України, закріпила право на освіту. Відповідно до Конституції, соціально-культурне право на освіту гарантує в Україні кожному можливість отримання знань, умінь, навичок і професійної підготовки на основі взаємного співробітництва різних суб’єктів сфери освіти. Почесними гостями конференції були: Анатолій Толстоухов Український державний діяч, політик та науковець, державний службовець І рангу, доктор філософських наук, академік НАПН України. Голова ради сприяння розвитку Міжнародного європейського університету. Франц Володимир Фон Габсбург-Лотринген Нащадок імператора Франца Йосифа. Президент Міжнародного Європейського Університету. Mokhammad Faradzhallakh Editor in chief "Ukraine in Arabic" Катерина Одарченко Голова політичної партії «Національна платформа», президентка Інституту Демократії та Розвитку «PolitA», партнер SIC Group Ukraine. Тамара Марусик Проректорка з науково-педагогічної роботи з питань навчально-виховного процесу Чернівецького Національного Університету. Сем Ношада Проректор з міжнародних відносин, уповноважений з питань запобігання та виявлення корупції в Академії праці, соціальних відносин та туризму. Арбітр Міжнародного комерційного арбітражного суду. Визнано найкращими юристами з торгового права України. Микола Бойчук Доктор філософських наук, громадський діяч. Голова постійної комісії з питань правової політики та депутатської етики МЄУ Богдан Кушнір Адвокат, директор Юридичної компанії "Аргумент", засновник Міжнародної правозахисної асоціації "Народний адвокат". Садакат Хусейн Представник іноземних студентів у Міжнародному Європейському Університеті. Наталія Козаєва Голова відділення нотаріальной палати м.Києва, член Ради НПУ. Володимир Омельченко Директор енергетичних та інфраструктурних програм «Центр Разумкова» Михайло Харін Директор Безоплатної правової допомоги міста Києва Конференція продовжилася у форматі панельних засідань, де учасники конференції, як студенти, так і запрошені гості, обговорили найактуальніші питання розвитку вітчизняної юридичної науки та практики. Лариса Дроздова, Кореспондент #алланаволокина #меу #ieu #allanavolokina #габсбург #алланаволокіна #мєу
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.