ДП "АНТОНОВ" презентувало літак нового покоління

28 грудня 2021, 15:14
Власник сторінки
Медиатехнолог, журналист, troubleshooter
0
36
Сьогодні державне підприємство "Антонов" представило військово-транспортний літак нового покоління Ан-178-100Р №001

Сьогодні державне підприємство "Антонов" представило військово-транспортний літак нового покоління Ан-178-100Р №001, призначений для проведення льотних сертифікаційних випробувань.

ДП «Антонов» презентувало військово-транспортний літак нового покоління.

Сьогодні державне підприємство "Антонов" представило військово-транспортний літак нового покоління Ан-178-100Р №001, призначений для проведення льотних сертифікаційних випробувань. Він може бути використаний для перевезення особового складу, доставки озброєння та легкої військової техніки посадковим і парашутним способами, а також транспортування вантажів.
Транспортний засіб оснащений сотнями електронних обчислювачів, що дозволяють інтегрувати всі системи та датчики літака, автоматизувати контроль їх працездатності та оптимізувати керування.
Під час конструювання літака було задіяно  іноземних постачальників із країн Європи, США, Канади. Великий обсяг робіт стосувався забезпечення якісно нового рівня всіх систем літака, зокрема, гідравлічної системи, систем керування літаком, кондиціювання повітря та електропостачання.
У конструкцію літака було внесено зміни для удосконалення виконання завдань Міністерства оборони України, забезпечення функції десантування людей та вантажів.
Літак Ан-178-100Р можна використовувати для:
перевезення людей;
перевезення спецзасобів, техніки та інших матеріальних засобів;
спеціальної техніки та парашутистів;
медичної евакуації поранетних та постраждалих.
Наразі повністю завершено побудову планера першого з трьох замовлених літаків. З випередженням термінів складено фюзеляж, крило, хвости, оперення другого Ан-178-100Р, розпочато складання планера цієї машини.
У проєкті Ан-178-100Р взяли участь понад 30 українських підприємств, які виготовили 177 видів комплектування . Зокрема, вперше в Україні ДП "АНТОНОВ", НТК "Екран", ПрАТ "ФЕД", ДП "ХАКБ" розробили та запровадили сучасні систему електронного керування літаком та систему керування механізацією крила, ДП "ВО "Південний машинобудівний завод" налагодило випуск основних стійок шасі.
Результат був отриманий завдяки грандіозній професійній роботі працівників ДП «Антонов» на чолі з генеральним директором – Сергієм Бичковим та тісній співпраці українських підприємств!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.