«Мальдівському відпочивальнику» Арістову вже підбирають заміну в комітеті Ради

27 липня 2023, 16:18
Власник сторінки
0
422
«Мальдівському відпочивальнику» Арістову вже підбирають заміну в комітеті Ради

На посаду заступника голови «оборонного» комітету розглядатимуть кандидатуру нардепа Геннадія Касая із Запоріжжя

Сьогодні після розголосу у ЗМІ народний депутат від «Слуги народу» Юрій Арістов, якого журналісти помітили на Мальдівських островах, залишився без мандата. Рішення підтримали 320 парламентарів.
Голосування за припинення депутатських повноважень після заяви Арістова анонсували голова Верховної Ради Руслан Стефанчук та речниця фракції «Слуга народу» Юлія Палійчук. Ініціатором складання мандата одразу ж після гучного скандалу став голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія.
Варто зазначити, що Юрій Арістов був до всього й заступником голови важливого парламентського комітету — Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки.
Як з посиланням на власні джерела (і це підтверджують мої джерела) телеграм-канал «Україна Інформує» , на посаду заступника голови «оборонного» комітету тепер розглядається нардеп Геннадій Касай із Запоріжжя, який працює у тому ж комітеті.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Верховная Рада,Слуга народа,Руслан Стефанчук,Партия Слуга народа,Давид Арахамия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.