Депутат-корупціонер

10 лютого 2022, 15:27
Власник сторінки
0
18
Депутат-корупціонер

Депутат-корупціонер

Відома в Берегівському районі особистість - Андрій Мештер, який обіймає безліч «хлібних» посад:  депутат Берегівської міської ради від  політичної партії «КМКС-Партія угорців України»), староста Гечанського старостинського округу, заступник ГО «Закарпатське товариство членів Громадських формувань з охорони громадського порядку», голова ГО «Закарпатська угорська туристична рада», окрім всього, також ласий до чужих матеріальних благ попри постійні подачки в угорських «форінтах» від своїх покровителів з Угорщини.    

Вказана особистість з 2013 року «глибоко засіла» в обліках «Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення» як особа яка притягалася до відповідальності за корупційні правопорушення.

Так, А.Мештер у відповідності до судового рішення Берегівського районного суду Закарпатської області (№30190647 від 25.03.2013 року) будучи посадовою особою органу місцевого самоврядування вчинив корупційне правопорушення і на останнього було складено адміністративний протокол за використання службових повноважень та пов’язаних з цим можливостей з одержання за це неправомірної вигоди.

Водночас, вказаний факт не заважає місцевому обранцю продовжувати дурити мешканців району та здійснювати свою діяльність попри сумнівну репутацію та заплямовану біографію.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.