Зеленського дотискають - емоції випирають

30 січня 2022, 12:00
Власник сторінки
Политический и экономический эксперт
0
55
Зеленського дотискають - емоції випирають

Якось зненацька Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю під вечір провів зустріч з представниками зарубіжних ЗМІ.

 

Якось зненацька Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю під вечір провів зустріч з представниками зарубіжних ЗМІ. Тут є певний медійний нюанс – ввечері сьогодні ток-шоу, підбиття підсумків тижня на телеканалах. Обрання саме такого часу можна тлумачити з цієї позиції як в плюс. Втім на вихідних сигнал явно притухне, до понеділка згасне, а от осадочок залишиться. Так само, як він залишився у багатьох із нас після прес-конференції Зеленського, де він повчав манерам Шустера, Бутусова та практично усіх присутніх журналістів й повідомив про так і нереалізований державний переворот за гроші Ахметова.

 

Сьогодні, переглядаючи прес-конференцію та читаючи стрічку ФБ з коментарями колег, відчуваю певного роду дежавю згаданого вище спілкування зі ЗМІ. Але цього разу дещо гірше ситуація – сьогодні було спілкування з іноземними ЗМІ, які покажуть справжність обличчя чинного гаранта на увесь світ: успішний шоу-бізнесмен, якого обрали президентом так і залишився в образі шоу-мена-коміка.

 

Але чим зумовлена, як на мене, така швидкоплинність сьогоднішнього спілкування з пресою?

 

Позавчора раптово зустріч в Парижі, вчора раптово дзвінок Байдена, сьогодні раптово заяви про вже очевидну ескалацію на кордоні з Росією та високу ймовірність широкомасштабного наступу. Хоча ще вчора Зеленський не до краю розділяв позицію Заходу. І все це на фоні публікації в CNN про ймовірне непорозуміння під час вчорашньої телефонної розмови нашого гаранта із Байденом.

 

Нічого не знаходите?

 

Можна припустити, що злив інфо про вчорашню гостру багатогодинну розмову не зовсім і фейк.

 

Зеленський звісно не був би самим собою аби не насипав афоризмів, власних міркувань та епітетів:

-       "Хай журналісти з'їздять в Київ, у нас хіба танки по вулицям їздять?"

-       "Якщо буде повномасштабна війна, то навіщо нам санкції "потім"

-       "Я не керую державою, як у вашому, до речі, фільмі "Не дивись вверх", ми дивимось вверх, ми знаємо, що відбувається.

-       "Навіщо їхати в Сочі? Кататись на лижах? Давайте в Одесі - покупаємося у морі"

 

Відверто кажучи, по змісту президент в багатьох питаннях має рацію, бо володіє інформацією, знає точно більше про Україну аніж Байден чи Макрон, його інформують про стан справ в Україні раніше за інших.

 

Але по формі знову повний провал. По формі, що має бути в пріоритеті глави держави – знову повний мінус.

 

І аби тиждень не видався зовсім сумним ввечері Зеленському зателефонує Макрон.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.