Іштван Цап та його жадоба вигоди!

25 листопада 2021, 10:11
Власник сторінки
mega.balent@gmail.com
0
108
Іштван Цап та його жадоба вигоди!

Іштван Цап та його жадоба вигоди!

І знову Іштвана Цапа, якого підозрюють у хабарництві, мають поновити на посаді першого заступника міського голови згідно рішення Закарпатського окружного адміністративного суду, від 09 червня 2021 року.

Зазначене питання включене у порядок денний другого пленарного засідання чергової ХІІІ сесії Ужгородської міської ради VІІП - проект рішення № 564 «Про виконання рішення суду».

Якщо передивитися біографію Іщтвана Цапа то побачимо, що Іштван вже тривалий час прагне отримати владу і доступ до бюджету державного або місцевого:

  • Балотування

·     1998 рік Ужгородська міська рада 3-го скликання: САМОВИСУВАННЯ — мажоритарка – Не обрано!

  • 2002

Верховна Рада 4-го скликання: Не обрано!

  • 2006

Ужгородська міська рада 5-го скликання: САМОВИСУВАННЯ – Не обрано!

  • 2006

Верховна Рада 5-го скликання: Блок "Наша Україна"Не обрано!

  • 2020

Ужгородська міська рада - голова, 2020: САМОВИСУВАННЯ

Не обрано

І тут, нарешті, отримує бажане, Іштван Юліусович Цап 26 листопада 2015 року призначений на посаду першого заступника міського голови Ужгородської міської ради № 4 від І сесії VII скликання Ужгородської міської ради. Кар’єра має піти у гору, але ЖАДОБА до швидкого збагачення викривається правоохоронними органами і у січні 2017 року Іщтван Цап затриманий співробітниками спецпідрозділу Управління СБУ в Закарпатській області під час вимагання та отримання неправомірної вигоди, про що прокуратурою Закарпатської області Іштвану Цапу повідомлено про підозру у вчинені тяжкого злочину передбаченого ч.3 ст. 368 КК України.

Не зламавшись після такого удару долі, треба віддати належне, Іштван Цап продовжує поступово йти до своєї цілі – це залізти у кармани громади міста. І в нього це вдається – на вимогу виконання рішення Закарпатського окружного адміністративного суду, від 01 червня 2020 року розпорядженням Ужгородського міського голови № 116-р від 24.07.2020 Іштван Цап поновлений на посаді першого заступника міського голови з 26.12.2019, а також отримає грошову компенсацію ЗА ВИМУШЕНИЙ ПРОГУЛ, що становить майже 400 тисяч гривень з бюджету територіальної громади міста Ужгород.

І ця історія не закінчилася, після поновлення на посаді, Іштван Цап знову був звільнений у вересні 2020 року, і знову оскаржив своє звільнення у суді. Ужгородська міська рада зобов’язана виконати рішення суду, що надає змогу (Іштван Цап про це відверте каже) знову отримати з бюджету Ужгородської територіальної громади компенсацію ЗА ВИМУШЕНИЙ ПРОГУЛ вже 500 тисяч гривень.

Юридична колізія, якою постійно користується Іштван Цап надає йому можливість особистого збагачення з кишень чесних громадян м. Ужгорода, які сплачують податки у місцевий бюджет. Якби він (Іштван Цап), скориставшись юридичними прорахунками Ужгородської міської ради, направив отримані з бюджету гроші на лікування громадян, які потребують допомоги, або іншу благодійність.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.