В соборі «Сидора» розпалюють релігійну ворожнечу

17 листопада 2021, 12:31
Власник сторінки
0
27
В соборі «Сидора» розпалюють релігійну ворожнечу

В соборі «Сидора» розпалюють релігійну ворожнечу

 Після вигнання початку 2010-х років з Мукачівської греко-католицької єпархії через алкогололізм священника  Костянтина Тимофеєва, останній найшов собі роботу в «славнозвісного»  на Закарпатті отця- сепаратиста Димитрія Сидором. Костя Тимофеєв майже одразу став поплічником отця Димитрія. Маючи навики в комп’ютерній сфері, батюшка Костянтин   відразу почав підкорювати  інтернет простір, створивши для цього антиукраїнський ресурс wwww.rusyn.eu.

Останні двоє, створивши згаданий інтернет ресурс, активно на ньому прославляють вигадану Підкарпатську Русь.   

Цікавим  є звернення Дмитрія Сидора від 03 листопада п.р., у якому останній заявляє про те, що насправді, ПЦУ просто не має  смисла існування. Це не релігійна структура, яка з’єднує людину з Богом,  а політична організація, яка направлена на боротьбу  проти канонічної церкви».

Цілком очевидно, що його ціль  - дискредитувати ПЦУ, але якщо  на це дивитись з букви Закону – то це здійсненням дій, спрямованих на розпалювання релігійної ворожнечі та ненависті, а також приниження релігійної честі у зв’язку  із релігійними переконаннями, що межує з криміналом.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.