Разумков домовляється з Порошенком, про якого раніше висловлювався негативно

20 жовтня 2021, 17:53
Власник сторінки
0
137
Евгений Прокопишин, аналитик, политолог, блогер

Вчора я публікував фото і відео, як екс-спікер ВР Дмитро Разумков мило спілкується з екс-президентом Петром Порошенко.

Так от, це все було не простим спілкуванням двох опозиційних депутатів. Надходить інформація про те, що Разумков і Порошенко домовляються про співпрацю.

Але, співпраця у них не проста — вони домовляються про майбутні плани по дестабілізації ситуації в країні (або, якщо перефразувати недогетьмана – “будуть розкачувати лодку”). Їм це потрібно, щоб розхитати нинішню владу і піти на позачергові парламентські вибори, де вони планують об'єднавшись взяти більшість (створити Коаліцію) і фактично перетворити Зеленського в “Ющенко 2.0”.

Тут важливо відмінити один ВАЖЛИВИЙ МОМЕНТ - і Разумкову, і Порошенку, і іншим опозиціонерам до одного місця Україна і прості люди. Вони чудово розуміють, що їх план призведе до хаосу в країні та до ще більшого зубожіння українців. Їм все одно, що від цього постраждає безпека України і ситуацією 100% скористується Путін (РФ). Їм головне лише власні політичні та фінансові інтереси...

А от найсмішнішим є той факт, що ще 2 роки тому (на виборах в 2019 році) Разумков активно розповідав, який Порошенко негідник, називав його злодієм і тд, а тепер він уже готовий сам домовлятися з цим злодієм і негідником  Дімон, як ти це поясниш? Ти сам став злодієм та/або негідником? ВОТ ЕТО ПОВОРОТ

Але, повернемось ще на хвилинку до тих чуток, що зараз активно ходять у Парламенті — Разумков уже ніби-то готовий також одягнути вишиванку і стати націоналістом і дати своїх людей в партію Порошенка. Крім того, Разумков поки що не планує створювати власну партію (знаючи уже, що і його можуть так же кинути, як він кинув Зеленського), і тому домовляється з різними політичними силами (у яких є шанс увійти у ВР на наступних виборах), щоб вони взяли по 2-5 його людей до себе (звісно ж, за певну плату, а гроші у Разумкова уже є - робота на олігархів дає “приємні плоди”).

Якщо все це підсумувати, то можна уже з впевненістю сказати, що — Дмитро Олександрович став таким же, як і старі політики типу Петра Олексійовича та Юлії Володимирівни, хоча ще не так давно клявся своїм виборцям, що він “не такий”...

І цим Разумков довів свою повну безпринципність, лукавість і лицемірство. Думаю, що партія Слуга народу від імені більш ніж 50% виборців (які її підтримали) має вручити Разумкову нагороду – “Розчарування року”!

https://www.facebook.com/zhek.prok/posts/1014112609322806

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
СПЕЦТЕМА: Украина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.