Силовики оголосили 23 підозри щодо корупції Кличко в Києві

30 серпня 2021, 13:34
Власник сторінки
1
2371

До речі, за усими цими святкуваннями відновлення Незалежності України та подіями в Афганістані ми зовсім забули про пана Кличко, який знищує нашу столицю, а там нещодавно відбулась деяка цікава подія.


Київська прокуратура оголосила про підозру в корупції 23 чиновникам з оточення столичного мера Кличко — мова йде про 11 працівників комунальних підприємств КМДА, 2 керівникам РДА і 10 директорам підрядних організацій. Перед цим було проведено більше 100 обшуків (СБУ, ДФС, ДБР і Нацпол) та зібрані усі необхідні докази. Їх звинувачують в обкраданні бюджету Києва на суму мінімум в 70 млн грн.

Важливо відмітити, що з фантазією у цих чиновників все добре, вони крали фактично на всьому: на Подільсько-Воскресенському мосту, на шкільних партах і тд.
Хтось скаже, що у нас часто вручають підозри, але потім все затихає, і це правда, тому що останнє слово за Судами (які у нас не менше корумповані, ніж чиновники), але активність правоохоронців (з різних відомств) все одно не може не радувати. Тепер чекаємо ще на підозри ТОП-керівникам столиці: Кличку, Поворознику, Густєлєву та іншим, які всі ці схеми кришують.

До речі, наскільки мені відомо з власних джерел, скоро таких підозр від правоохоронців щодо корупції мера та його оточення стане набагато більше...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.