Змова Разумкова, Богдана і Вавриша - це зрада Зеленського

13 жовтня 2021, 11:08
Власник сторінки
0
129
Евгений Прокопишин, аналитик, политолог, блогер

Насправді змова екс-спікера Разумкова з екс-главою ОП Богданом та їх другом скандальним забудовником Вавришем проти президента Зеленського - це історія зради.

Тема з хабарем, яку Разумков отримав від Богдана-Вавриша, куди глибше, ніж здається на перший погляд.

Раніше повідомлялося, що екс-спікер отримав багатомільйонний хабар (в доларах, звісно ж), щоб фірма Богдана-Вавриша змогла забудувати ділянку на вул. Шовковична 12-б.

Скандальний проект пішов по судах, але Разумкова це не зупинило і він продовжував наполегливо ігнорувати прохання відмовитися від сумнівної “співпраці”, яка ганьбить не лише екс-главу Парламенту, але і Президента, який привів Разумкова до влади...

І в цьому вся суть даної ситуації. Ключова задумка цієї змови була в тому, щоб максимально дискредитувати самого Зеленського, а паралельно (під виглядом “політичного переслідування”) наростити популярність Разумкова, як альтернативи Зеленському, яку олігархи зараз активно шукають (поки що безуспішно) і під створення своєї опозиційної партії, спонсорувати яку будуть Вавриш з Богданом (і саме вони тоді найбільше зароблять продаючи місця в партії і олігархам).

Тобто, зрада Разумковим ЗеКоманди і особисто Президента була давно спланованим, ретельно зрежисованим і, як по нотах зіграним, планом.

Зеленський, взявши Разумкова в команду, як то кажуть – “пригрів на грудях змію” - яка підло завдала удару в і без того непростий для країни момент...

Людям уже давно відомо, що за ПДРСи Богдан і Вавриш, тому не дивно, що в такого ж самого перетворився і сам Дімон... Думаю, що ще й не такому навчиться у них... Чи може все ж час покаятись, Дмитро Олександрович, вибачитись перед командою та виборцями, скласти мандат і розпочати будувати свою кар'єру з “чистого листа”..?

https://www.facebook.com/zhek.prok/posts/1009395006461233

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
СПЕЦТЕМА: Украина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.