Партія МОД «АллатРа» та гроші Москви

07 жовтня 2021, 11:42
Власник сторінки
Журналіст
0
42
Партія МОД «АллатРа» та гроші Москви

Секта АллатРа, геополітичний проект РФ

Якщо ви ніколи не чули про Международное общественное движение «АллатРа» (далі - МОД «АллатРа»), то нічого, скоро ми всі про них дізнаємося.

Не лише про те, що це черговий проект Російської Федерації з порятунку «прогниваючого Заходу» від капіталізму, черговий етап гібридної агресії проти  України і всієї західної цивілізації, а й про те, що це намагання РФ зібрати своїх прихильників у всьому світі під гаслами «созидательного общества, которое есть вне политики и религии».

МОД «АллатРа» ставить собі за мету – побудову «созидательного общества» в 3 етапи:

1) інформаційний – пропаганда свого руху через соціальні мережі Facebook, Instagram, Twitter, Youtube та залучення усіх небайдужих.

2) політичний – на основі груп однодумців руху «АллатРа» в кожній країні світу буде створена політична партія «Созидательное общество». Всі партії «Созидательного общества» будуть підзвітні Центральному комітету.

3) світовий референдум – рух, який іменує себе поза політикою та релігією хоче використати інструмент прямої демократії для закріплення тоталітарної ідеології «АллатРа» на планеті Земля.

 «Созидательное общество» - це фікція, утопічна ідея, яка приречена на провал. Наразі МОД «АллатРа» фінансово утримується Російською Федерацією, попри те, що окремі активісти МОД «АллатРа» працюють безкоштовно, на ентузіазмі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Россия,секта,АллатРа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.