Секта «Анастасіївців» та спроби шахрая Мегре захопити Україну

23 вересня 2021, 15:47
Власник сторінки
Журналіст
0
25
Секта «Анастасіївців» та спроби шахрая Мегре захопити Україну

Анастасіївці, Звенящие кедри России

Уже найближчим часом, а саме 26 вересня в національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбудеться кінофестиваль «Бути добру!».

З назви фестивалю нічого поганого сказати не виходить, проте він буде проходити за ініціативи громадської організації «Кедри України», що є відгалуженням тоталітарних псевдорелігійних структур «Звенящие кедри России», інші назви: «Общероссийское общественное движение, Исследовательский центр «ИЦ Анастасии», Читательский центр «ИЦ Анастасии», Фонд культуры и поддержки творчества «Анастасия», Всероссийское Движение землепользователей «Сотворение», Фонд «Анастасия», Движение «Родная земля», які пропагують ідеї месіанства міфічної жінки «Анастасії» і того, що порятунок світу прийде від т.зв. Володимира Володимировича з Росії. Цікаво кого вони мають на увазі, часом не президента країни-агресора РФ?

Але не лише цим обмежується кінофестиваль. Організатори запросили свого лідера Мегре (Пузаков) Володимиром Миколайовичем до телемосту з учасниками фестивалю. Вживу він звісно злякався приїхати.

Уже з 2009 року Мегре поширює в Україні свої ідеї за підтримки російської влади, яка виділяє для цього мільйони. Так, уже існують поселення «анастасіївців» у Київській, Черкаській, Одеській, Чернігівській, Сумській, Житомирській, Харківській, Запорізькій областях та АР Крим, мешканці яких нічого не хочуть чути про те, що Анастасія може бути лише плодом фантазії Мегре, та відмовляються від медицини, через що помирають. А шахрай Мегре заробляє шалені гроші на фанатиках продаючи правильну продукцію, одяг, та речі побуту, які, за його словами, благословила Анастасія.

Пан Мегре на своїх фестивалях активно розповідає, кого з політиків підтримує "богиня" Анастасія, за кого потрібно агітувати та голосувати. Скільки народ України буде терпіти засилля російських агітаторів?

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.