Московські попи-блогери в православному храмі Ужгорода

21 вересня 2021, 16:38
Власник сторінки
0
41

Московські попи-блогери в православному храмі Ужгорода

Після неоднозначних подій в 2012 році, у якому  вигнали через алкоголізм на той час ще католицького священника  Костянтина Тимофеєва, останній найшов собі роботу в «славнозвісного»  на Закарпатті отця- сепаратиста Димитрія Сидором. Костя Тимофеєв майже одразу став поплічником отця Димитрія. Маючи навики в комп’ютерній сфері, батюшка Костянтин   відразу почав підкорювати  інтернет простір, створивши для цього антиукраїнський ресурс wwww.rusyn.eu.

Останні двоє, створивши згаданий інтернет ресурс, активно на ньому прославляють вигадану Підкарпатську Русь.   

В деяких статтях батюшка Костянтин навіть звинувачує  Україну в усіх своїх стражданнях та «гоніннях на русинів».

Сам же цей батюшка є вихідцем з м. Якутськ в Росії, отже і не важко здогадатись хто «направив  його прославляти» цей сепаратистський цей проект на Закарпатті.

Проаналізувавши  мемуари батюшки Костянтина можна дійти висновку, що  він    йде впевненими кроками до «звершень» свого наставника Димитрія Сидора, який у 2008 році був засуджений за сепаратизм.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.