ФОП-лідер Сергій Доротич і секюріті-тітушки

05 січня 2021, 17:27
Власник сторінки
предприниматель
0
44
ФОП-лідер Сергій Доротич і секюріті-тітушки

Головний на ФОП-псевдомайдані, Сергій Доротич, тяжко хвилюючись за власну безпеку, не знайшов нічого кращого, аніж оточити власну персону «тітушками», які проявили себе ще у 2014-му

Однак, - жодним чином не на боці Революції Гідності, а на Антимайдані Януковича.

Для забезпечення власної охорони С.Доротич звернувся до керівництва Київської Південно-Західної федерації змішаних єдиноборств ММА України, пообіцявши кожному охоронцю за послуги оплату в розмірі 1600 грн. на добу.

Охорона, яка зараз усюди слідує за Доротичем, фактично була приховано профінансована лідером ФОП-майдану за рахунок внесків підприємців з регіонів, тобто на кошти, які призначені на інші цілі.

Вчорашні гопники, які у 2013-2014 роках брали участь у рейдерських захопленнях і побиттях протестувальників на Євромайдані, сьогодні за народні кошти відпрацьовують особистими секюріті Доротича на тому ж Євромайдані. Такі цікаві метаморфози свідомості. Гроші ж не пахнуть.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.