Український медуніверситет Богомольця став спільником російського окупанта

24 грудня 2020, 15:36
Власник сторінки
предприниматель
0
107
Український медуніверситет Богомольця став спільником російського окупанта

Нещодавно в студентських спільнотах Facebook з’явилися повідомлення про необхідність оформлення студентами Національного медичного університету Богомольця карток української філії Альфа-Банку для отримання стипендій.

Нещодавно в студентських спільнотах Facebook з’явилися повідомлення про необхідність оформлення студентами Національного медичного університету Богомольця карток української філії Альфа-Банку для отримання стипендій. Вищезгадані повідомлення викликали неабияку зацікавленість в українському суспільстві, оскільки, попри гучні заяви менеджменту українського Альфа-Банку про відсутність в капіталі установи частки структур держави-агресора, він фактично залишається складовою російського консорціуму Альфа-Груп.

І ця зацікавленість є абсолютно виправданою і небезпідставною, адже в грудні ректор медичного університету Богомольця Юрій Кучина ініціював укладення відповідних договорів з, нібито, українським Альфа-Банком, тобто знайшов нового перспективного клієнта для одного із найбільших банків окупанта.

Кретинізм цієї ситуації полягає в тому, що керівництво університету створило умови, за яких національний вітчизняний ВУЗ буде підтримувати прогресуючий розвиток банківського сектору економіки країни-агресора коштами українських платників податків, оскільки всі електронні платежі закладу здійснюються через Державну казначейську службу України. В той час, коли міжнародна спільнота у певній мірі консолідовано виступає за продовження економічних санкцій проти Росії через її агресивну зовнішню політику і зухвале паплюження загальноприйнятих норм міжнародного права.

Попри «вагомий вклад» в економіку окупанта, не менш парадоксальним наслідком такої співпраці є те, що всі персональні дані студентів ВУЗу, серед яких є слухачі факультету підготовки лікарів для українських збройних сил, фактично передані в користування структурам інтервента. Можна тільки уявити реакцію військових лікарів, які перебувають у складі сил ООС, на такий подарунок спецслужбам агресора.

Зважаючи на цю ситуацію, виникають питання, що є причиною відповідного рішення керівництва університету Богомольця: банальне невігластво, нестримна жага до наживи від гешефту чи прояв відвертої зневаги до Українського народу?!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.