«Хто справжній організатор конституційної кризи?»

20 листопада 2020, 16:55
Власник сторінки
предприниматель
0
48
«Хто справжній організатор конституційної кризи?»

В Україні нещодавно відбулись вибори до органів місцевої влади, результати яких вже оприлюднені ЦВК. В ряді міст в неділю відбудеться другий тур виборів міських голів. Однак підконтрольні колишньому..

В Україні нещодавно відбулись вибори до органів місцевої влади, результати яких вже оприлюднені ЦВК. В ряді міст в неділю відбудеться другий тур виборів міських голів. Однак підконтрольні колишньому Президенту Петру Порошенку представники руху опору капітуляції продовжують в активний період пандемії організовувати брудні кампанії, спрямовані на виключну дискредитацію головного опонента Порошенка Зеленського та його ініціативи. Чому кампанія брудна? Тому, що дуже брудно звинувачувати Зеленського в гріхах Порошенка. 

Зокрема, однією з вимог, адресованих в бік Президента є «здійснення» конституційного перевороту та узурпація влади в контексті прийняття Конституційним судом славнозвісних рішень щодо скасування антикорупційної реформи.

 Конституційна криза, яка вже стала проблемою нинішньої влади, була закладена саме Порошенком та реанімована його  бізнесовими партнером Медведчуком та іншими функціонерами ОПЗЖ. Ініційована Порошенком суддівська реформа дала фактичну можливість контролювати судову гілку влади, у тому числі Конституційний суд. Саме контрольовані Порошенком судді стали ініціаторами нинішньої конституційної та антикорупційної кризи. Також, саме Порошенко змінив виборче законодавство, яке встановило партійну диктатуру, систему призначень на державні керівні посади наближених осіб за принципом лояльності, а не професіоналізму.  

Представниками руху опору капітуляції слід пам’ятати, що саме Порошенко у 2015 році, діючи виключно в інтересах РФ, домовився з керівництвом держави-агресора про заходи виконання Мінських угод.

Отже, справжнім патріотам, які намагаються боротись за Україну, її цілісність необхідно розкрити очі, тверезо оцінювати дійсність та не займатись підміною понять за гроші Порошенка. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.