Партія патріотів чи шайка гопарів?

15 жовтня 2020, 10:41
Власник сторінки
предприниматель
0
204

«Член політичної партії «Національний корпус» зобов’язаний дотримуватись чинного законодавства України» (п.4.2 Статуту політичної партії «Національний корпус»)

«Член політичної партії «Національний корпус» зобов’язаний дотримуватись чинного законодавства України»

 (п.4.2 Статуту політичної партії «Національний корпус»)

 

Партія патріотів чи шайка гопарів?

 

Звертаюсь до голови політичної партії «Національний корпус» Андрія Євгеновича Білецького: - «Вельмишановний провідник українського патріотичного руху дайте будь-ласка широкому загалу громадян України відповідь: - «Чи має право активіст партії «Національний корпус», який у громадсько-політичному житті впроваджує ідеї побудови правової держави та суспільства соціальної справедливості, в побуті банально грабувати?»

Поцікавитись цим питанням мене спонукали нещодавні події, які організував та приймав в них безпосередню участь керівник секретаріату політичної партії «Національний Корпус» Микола Волохов, відомий також як «Абдула».

Історія своїм початком сягає в один із травневих днів 2018 року, коли не зовсім свідомий патріот, порушив рівновагу речей в природі шляхом викрадення припаркованого біля будинку № 75А по вулиці Ломоносова у місті Київ мотоцикла «Сузукі Дрз 400» з  державним номерним знаком АА9535АВ, який був для Миколи Волохова втіленням мрії у реальність, незамінним помічником у вирішенні не тільки особистих, а й різного роду патріотичних справ.

Неприємна обставина змусила «Абдулу» звернутись із заявою в поліцію та розмістити оголошення на сайті Волонтерсько-рятувальної організації «Мотохелп» - «Внимание угон мотоцикла Suzuki! Информаціию, которая поможет владельцу найти мотоцикл сообщайте по телефону 0932857392 Николай».

Швидко збігло два роки і ось, одного літнього дня, 30 серпня, гортаючи сторінки на сайті ОLХ «Абдула» натрапив на оголошення мукачівського патріота Жені Горчака, про наміри продати мотоцикл «Сузукі Дрз 400», який на фото був дуже схожий на викрадений.

Довго не роздумуючи, наступного дня, заручившись підтримкою закарпатських патріотів на чолі з Михал Іваничем Дідичем, «Абдула» прибув до помешкання Євгена Горчака.

В ході нетривалої, але доволі таки відчутної для останнього роз’яснювальної бесіди, мотоцикл «Сузукі Дрз 400» перекочував у бус, на якому приїхав Волохов разом з іншими патріотами, для переїзду до міста Києва.

Роз’яснюючи несвідомому патріоту окремі програмні положення політичної партії «Національний корпус», «Абдула» так захопився, що й не помітив як почав наполегливо просити Горчака, підтверджуючи своє прохання зворотньопоступальними рухами милиців, надати невеличку компенсацію у розмірі кількасот доларів США.

Отже, на перший погляд може здатись, що статус-кво відновлено, справедливість восторжествувала, мотоцикл повернувся до законного власника, а зло наказане кількома пам’ятними стусанами та матеріальним стягненням.

Однак, кілька дріб’язкових деталей не дають можливості порадіти щасливому завершенню історії. По-перше, VIN код на мотоциклі був спиляний, а тому з’ясувати, що це саме Миколина Сузукі виявилось неможливим. По-друге, невідомо хто злодій, якщо Женя Горчак не викрадав мотоцикл то заходи впливу на нього були застосовані несправедливо. Сам Волохов свої докори сумління гасить за допомогою теорії «Віддаленого маятника», яку він до речі і видумав. Її суть полягає в наступному, він надавав стусанів Горчаку, останній має дати прочухана тому хто продав йому мотоцикл і так, б’ючи один одного, відплата дійде до злодія.

Нічого не скажеш, прекрасна теорія, але на жаль Кримінальний кодекс України категорично її заперечує. При цьому, в якості контраргументу передбачає для «Абдули» та його свідомих побратимів три важкеньких статті - 186 (Грабіж), 189 (Вимагання) та 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Можливо, Андрію Євгеновичу, Ви не знали про кавбойські вибрики підлеглих, в чому я дещо сумніваюсь. Адже всім відомо, що «Національний корпус» це партія жорсткої, залізної дисципліни, партія в якій активно діють ряд розвідувальних та контррозвідувальних структур, що постійно слідкують один за одним.

Тому, якщо Ви, Андріє Євгеновичу, проігноруєте прокоментувати дії Миколи Волохова, Михайла Дідича та інших членів політичної партії «Національний корпус», дійсно свідома та патріотично налаштована частина українців змушена буде вважати Вас співучасником злочинів, а ідеї декларовані Вами про розбудову правової держави та суспільства соціальної справедливості, не що інше як обманом на довірі.

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.