Поганого піару не буває?!

08 жовтня 2020, 19:38
Власник сторінки
предприниматель
0
27
Поганого піару не буває?!

Залишається лише три тижні до виборів у місцеві ради і кожна політична партія в будь-який спосіб намагається нагадати про себе виборцю.

Залишається лише три тижні до виборів у місцеві ради і кожна політична партія в будь-який спосіб намагається нагадати про себе виборцю. Кандидати в «кращих традиціях» українського політикуму вдаються до усталених агітаційних технологій: «гречкосійства», фарбування лавок, урочистого відкриття дитячих пісочниць. Проте, деякі не гребують і більш жорсткими засобами, як-от засвітитися на місці стихійного лиха чи катастрофи, щоб вчасно висловити підтримку постраждалому електорату.

Та чим нижча підтримка партії в регіоні, тим «чорнішими» стають її піар-технології.

Для прикладу, 6 жовтня під час прес-брифінгу народний депутат України «Європейської Солідарності» Олексій Гончаренко продемонстрував нібито запит від Управління Служби безпеки України в Донецькій області на ім’я лідера партії Петра Порошенка. Зі слів Гончаренка, в ньому СБУ просить надати інформацію стосовно кандидатів в депутати від партії, які обиратимуться до місцевих рад Донецької області, а також щодо джерел фінансування їх передвиборчої кампанії.

Як не дивно, вказане дуже обурило представників «ЄС», на думку яких це є ніщо інше, як тиск на основну опозиційну політичну силу в країні. Складається враження, що Гончаренко ніби заздалегідь виправдовував прогнозовано низький результат партії у східному регіоні.

Не забарилася з відповіддю Служба безпеки України. Так, прес-служба СБУ повідомила, що співробітниками не надсилалося жодних листів такого змісту на адресу партії «ЄС». Сам лист містить ознаки фіктивності, а підпис посадової особи підроблений.

До речі, віднедавна у команді Порошенка з’явився колишній заступник Голови СБУ Віктор Кононенко. Без сумнівів, цей лист потрапляв йому на очі. Цікаво, фахівець з багаторічним досвідом оперативної роботи, через якого проходили сотні таких листів, не помітив підробку? Чи фіктивність листа була виявлена, проте його все одно оприлюднили? Черговий піар-крок від «ЄС», що, на жаль, є цілком притаманним для сучасних політичних технологій.  

Час спливає, і чим ближче день голосування, тим частіше нам доведеться спостерігати провокативні технології на межі фолу. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.