Хто такий псевдо-патріот Денисенко, задля чого і на кого він працює!?

05 вересня 2020, 19:21
Власник сторінки
0
42

Хто такий псевдо-патріот Денисенко, задля чого і на кого він працює!?

 

Одіозний громадсько-політичний діяч Дніпропетровщини Андрій Денисенко під час проведення прес-конференції у ресурсі «Наше місто», яке належить Борису Філатову та Геннадію Корбану закликає громадян міста Дніпро виходити на акції протестів під будівлі Дніпропетровської ОДА та обласної ради і расказує нам про «начебто» свавілля правоохоронних органів на яких він і сам перший нападав.

Це і не дивно, вважаючи на те, ким є насправді Денисенко та в інтересах яких олігархічно-кримінальних кланів він працює. Тільки ледащий не знає, хто таких Андрій Сергійович! Це саме той Денисенко, який починав свою так звану «громадсько-політичну кар’єру» із участі в ОЗУ, яка спеціалізувалась на викраденні людей, залякуванні підприємців та рейдерства. Одним з останніх прикладів протизаконної діяльності Денисенка стала контрабанда товарів через лінію розмежування з сепаратистами, коли його підлеглий Денис Гордєєв вбив співробітника СБУ, який намагався перешкодити вивозу горілчаних виробів до ДНР.

Навіть ставши народним депутатом України Денисенко був не спроможний виконувати свої безпосередні обов’язки та долучитися до законотворчої діяльності в інтересах українців. За час своєї каденції він був присутній лише на 73 засіданнях з 557, виконав лише 6 своїх передвиборчих обіцянок із 28, не голосував майже ні за один із законопроектів про державну підтримку учасників АТО, хоча це була його головна патріотична обіцянка своїм виборцям і головний наратив його громадської діяльності.

Ця особа на кожному кроці кричить про підтримку наших воїнів в АТО/ООС, а коли дійшло до діла – голосував проти, «только бізнес, нічого лічного». Бізнес і піар на крові, це основна мета Денисенка та його оточення.

А тепер, коли його викинули із усіх політичних партій та громадських організацій, а «їсти хочеться» - він почав заробляти організовуючи мітинги та протести проти будь-чого та будь-кого «під ключ», аби платили гроші. Без принципів, без ідеї, без совісті. Тим паче, коли у країні йде справжня війна – створювати та провокувати внутрішні конфлікти в державі, це не просто низько, це справжній злочин.

Тому, думайте своєю головою хто і куди вас запрошує. Дізнайтеся спочатку більше про цих «псевдопатріотів», а потім приймайте рішення йти на це збіговисько чи ні.

На підтвердження моїх слів щодо відношення Денисенка до корупційної діяльності достатньо навмання здійснити пошук з відкритих джерел інформації та проаналізувати декларацію колишнього народного депутата. За час своєї каденції, Денисенко заробив більше двохсот тисяч доларів, а його сімейство обзавелося декількома земельними ділянками та квартирами в елітних районах Києва та Дніпра. Якщо мені не зраджує пам'ять, то офіційна заробітна платня народного депутата складає близько 30 тисяч гривень. Тоді напрошується питання: звідки кошти та яке у них походження? Відповідь проста! Корупція, корупція і ще раз корупція!!!

І на останок, ще одне… Під час своїх проплачених мітингів, Денисенко неодноразово розказує про свої героїчні здобутки під час війни з агресором на Донбасі. Так ось, від імені всіх захисників України, які боронили нашу країну від Росії та сепаратистів заявляю: Денисенко не має ні якого відношення до участі у АТО та ООС. Максимум на що спромігся Денисенко на Донбаській землі, так це зустрічатися зі своїми компаньйонами по контрабандному бізнесу у мирних від війни прифронтових містах та селах, щоб розділити гроші серед бандитів та тих, хто наплював на честь та гідність чесного військовослужбовця ЗСУ та патріота України.

Я розумію, що під патріотичними гаслами дехто з Вас може переглянути прес-конференції та масові акції за участю Денисенка, але ви повинні розуміти, що кінцевою метою Андрія є не захист національних інтересів України, а лише піар на крові, за який «кукла» Денисенко отримує від своїх «кукловодів» Бориса Філатова та Геннадія Корбана гроші з метою дестабілізації громадсько-політичної ситуації у Дніпрі та Україні в цілому.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.