ОЗУ під прапором Бандери

21 серпня 2020, 10:18
Власник сторінки
предприниматель
0
76
ОЗУ під прапором Бандери

Гроші псують людей. А молоді, не сформовані уми вони псують швидше, важче і залишають мало шансів на позитивне майбутнє.

Якщо слідувати цій логіці, то ситуація в Івано-Франківському осередку «Національного корпусу» не залишає шансів його членам. І взагалі можна із впевненістю говорити про сумні перспективи окремих активістів, у першу чергу керівників.

Нещодавно ми публікували розслідування щодо схеми наживи на «горі та бідах простих жителів» зі сторони місцевих псевдо патріотів із «Національного корпусу» Сергія Сивачука та його поплічника та «правої руки» Миколи Гуртовського, які незаконним шляхом привласнили землі на території Рогатинського та Галицького районів, продали їх під будівництво свиноферми та першими взялися захищати селян від самих себе. До слова останній великий майстер з пошуку таких «мутних тем».

Здавалося б нажилися, пропарилися. Але ні. Жадоба до легких грошей знову взяла гору над ідеями українського націоналізму та принципами Декалогу, який, до речі, ні Сивачук, ні тим паче Гуртовський уже забули, а може і не знали ніколи.

Цього разу апетит в них розгулявся не на жарт. Вирішили шляхом тиску, обману та залякування підпорядкувати собі приватне підприємство «НАДРА», яке спеціалізується на видобутку гравію, піску та глини на території родовища Луковищицьке, що знаходиться біля с. Луковище Рогатинського району.

Враховуючи професіоналізм та обізнаність нащадків Бандери та Коновальця процесами з управління кар’єром, є дуже сумнівним, що такою рейдерською діяльністю вони займаються у власних інтересах, що фактично свідчить про те, що дрібні злочинці працюють на підхваті у більш крупної риби.

Але оскільки ця справа не є швидкою, а їсти хочеться щодня, на такий випадок наші герої підживлюються «дрібничками».

Нещодавно представники «Національного корпусу» намагалися, як то кажуть «поставити на процент» роботу рибних господарств в області. Однак, щось пішло не так і схилити до порушення Закону керівника Державного агентства рибного господарства в Івано-Франківській області Любомира Стрембіцького, не вдалось. Як наслідок Гуртовський неодноразово вишукував  приводи спрямовані на дискредитацію його з наміром у такий спосіб усунути із займаної посади.

Показовим став випадок, що мав місце 22 липня. Наші герої намагалися розгорнути кампанію в інформаційному просторі та звинуватити Стрембіцького у перевищенні службових повноважень, розбої, нанесенні тілесних ушкоджень. Однак істина інша. Ось її опис!

Слідкуючи за систематичністю спрямувань Сивачука і Гуртовського до різних об’єктів та процесів в регіон, на думку спадає виключно одне запитання: «Коли суспільство побачить реагування на такі дії зі сторони правоохоронців?». Адже, якщо не зупинити молодих націоналістів на старті, у перспективі ми матимемо справу з добре підготовленим, вишколеним організованим злочинним угрупуванням, члени якого, з доброї волі їх покровителя Арсена Авакова, офіційно закуповують зброю та відчувають повну безкарність. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.