Правки до "антиколомойського" закону - це вирок усій Зекоманді

08 квітня 2020, 13:40
Власник сторінки
Политический и экономический эксперт
0
31
Правки до  антиколомойського  закону - це вирок усій Зекоманді

Нездатність «слуг народу» врегулювати на рівні закону питання нормотворчості зіграла з ними злий жарт.

Нездатність «слуг народу» врегулювати на рівні закону питання нормотворчості зіграла з ними злий жарт. Хоча ще під час турбоухвалення закону про імпічмент президента у вересні минулого року їх до цього закликали.

Минуло трохи більше 3-ьох годин з моменту публікації остаточної цифри кількості правок. Депутат від Голосу Ярослав Желізняк на своїй сторінці в ФБ повідомив, що до «антиколомойського» закону внесено 16335 правок.

Найбільший прикол полягає у тому, що жодного з блокіраторів (як по-іншому назвати депутатів-спамерів) законопроекту неможливо притягнути до відповідальності. Регламент ВРУ не обмежує їх у такому праві.

Розмови щодо змін до закону про регламент парламенту ведуться з початку роботи 9-го скликання. Але віз і нині там.

Навіть зараз, коли я спостерігаю, як «слуги» плюються одне в одного за ці тисячі правок, закликаючи до гуманізму, коли вони реєструють якісь законопроекти, покликані бокувати такий законодавчий спам, то навіть вже не дивую. Здібностей і розуму, а відтак і готовності налагодити нормальну роботу на Грушевського, 5 окрім галасливих заяв не має зовсім. І коли я читаю коментарі депутатів чи їх помічників, що мовляв це «не проблєма», то просто тихо ридаю.

Згадайте, як було не проблемою збити в купу правки до «земельного закону», протягнути рішення через комітет і, врешті решт, піти по ПОВНІЙ процедурі. Так, просто нагадую.

Тому і не сподівайтеся, що хтось вам дасть просто викинути в смітник ці правки. Будете або працювати в режимі позачергових засідань, або до осені голосувати правки. Але і режим позачергових рано чи пізно отримає відповідну відповідь.

Маю надію, що виборці ДОСТОЙНО оцінять цих дєпутатів, так само, як і їх попередників у 8-му скликанні. Кого будемо обирати? Поки що не знаю!Источник: 

Источник: 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: дефолт
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.