Для чого купувати в Китаю 10 тисяч літрів дезінфікуючої рідини?

22 березня 2020, 23:03
Власник сторінки
Политический и экономический эксперт
0
50
Для чого купувати в Китаю 10 тисяч літрів дезінфікуючої рідини?

Найкращий і найпотужній антисептик – спирт! Не секрет. Якщо його розбавити у правильний пропорціях з гліцерином та перекисом й додати води – ви отримаєте відмінний дезінфікуючий розчин.

Найкращий і найпотужній антисептик – спирт! Не секрет. Якщо його розбавити у правильний пропорціях з гліцерином та перекисом й додати води – ви отримаєте відмінний дезінфікуючий розчин, котрого зовсім!!! НЕ МАЄ ні в аптеках, ні в магазинах.

Рахуємо!

Загальна виробнича потужність ДП «Укрспирт» (найбільший виробник високоякісного спирту та спиртовмісної продукції в Україні) – понад 30 мільйонів декалітрів спирту на рік. Його роботу забезпечує 41 виробничий майданчик.

Переводимо в літри: загальна виробнича потужність ДП «Укрспирт» – 300 000 000 літрів на рік. Або майже 821 тисяча літрів в день.

На фото антиспетик ємністю 50 мл. Тобто, якщо розливати в такі ємності чистий спирт концентрацією 98%, то можна за день виготовити їх майже 16,5 млн. шт.

Кожен другий українець зміг би купити 50 мг чистого спирту для дезінфекції щодня!!!

Такий засіб випалює все!!! А якщо зі спирту приготувувати відповідний розчин, то кількість таких ємностей з НАШОГО УКРАЇНСЬКОГО спирту може сягнути біля 20 млн. штук в день!!! А це, між іншим, і робочі місця!!!

Запитання. НАХЕРА КУПУВАТИ В КИТАЮ 10 ТИСЯЧ ЛІТРІВ ДЕЗІНФІКУЮЧОЇ РІДИНИ, як про це повідомив позавчора президент Зеленський, якщо власних потужностей більш ніж вдосталь???!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: пандемия,Валерій Клочок,Коронавирус в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.