Що робити з екс-беркутівцями, які повернулись після обміну назад?

08 лютого 2020, 20:50
Власник сторінки
Заступник директора Українського інститута дослідження екстремізму
2
2279
Що робити з екс-беркутівцями, які повернулись після обміну назад?

Ні ну можна просто довго прокричати "зрада", але від цього легше не стане.


Як на мене, їх повернення пов'язане з тим, щоб знову розтормошити справи Майдану. Не для того, щоб притягнути реально винних за розстріли. І навіть не для того, щоб продемонструвати невинність "беркутівців". А для того, щоб вести інформаційну війну проти України І напередодні річниці Майдану ще раз сформувати картинку - і анексований Крим, і окупований Донбас - це лише самооборона населення проросійських територій від фошиздів Майдану. Тим більше, що ті хто повернувся і до обміну в СІЗО не перебували, бо щодо них докази були ніби то слабкі.

Але це я так вважаю.

І натякаю, що розумніші за мене спецслужби можуть вважати по іншому. Наприклад, просто нагородити "екс беркутівців" державними нагородами. За виконання особливих доручень в тилу окупованих територій. За формування диверсійних груп в окремих регіонах Донецької та Луганської областей. Просто за розвіддані. Може навіть в цей час щось "випадково" вибухне в ОРДЛО.

І все. Що робити з цими екс-беркутівцями і тими, що лишились в ОРДЛО - буде не наша проблема. Це буде проблема Російської Федерації. Як і не буде більше прецедентів повернення з того боку. Взагалі ми мало що чутимемо про тих, хто погодиться на обмін у "народні республіки"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Беркут,майдан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.