Про що свідчить вибух у дитсадку

11 січня 2021, 15:47
Власник сторінки
Заступник директора Українського інститута дослідження екстремізму
0
783
Про що свідчить вибух у дитсадку

У Вінниці на території дитсадку спрацював невідомий вибуховий пристрій. На щастя, ніхто з дітей сильно не постраждав – лише отримали опіки і загорівся одяг


Але. Коли вибухає на території дитсадків – це говорить про те, що у суспільстві хворі. Хворі, які допускають, щоб у дітей можна кинути якийсь вибуховий пристрій. І доки ми будемо захищати суспільство лише від одного коронавірусу, воно стане хворим на інші – більш небезпечні – асоціальні хвороби. І хоча принести вибухівку у дитячий садок - це вже крайність таких хвороб - інші теж небезпечні. Бо їхній спільний знаменник - це втрата людяності.

І зараз уже не важливо, що то було – навіть якщо злочинець не прагнув нанести шкоду дітям, навіть якщо це хтось по п’яні загубив запал від гранати чи залишки саморобного новорічного салюту – він не просто перейшов «червоні лінії».

Він фактично перевів через них інших – людей, які задумувались про значний інформаційний ефект від таких злочинів, але не робили цього раніше – нести вибухівку у заклади, де перебувають діти.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: теракт,Вінниця,дитсадок,вибух
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.