Що стоїть за вбивством Шишова

03 серпня 2021, 17:31
Власник сторінки
Заступник директора Українського інститута дослідження екстремізму
0
1271
Що стоїть за вбивством Шишова

Вбивство керівника Білоруського дома в Україні Шишова зараз виглядає не як помста білоруського диктатора, як здається на перший погляд

.
А більше - як черговий етап передачі корони "європейський демон №1"  Лукашенку. 

Звісно, що питання по запуску Північного потоку чи посилення економічної співпраці ЄС з РФ ідуть на другий план. Страх і санкції як ковдру на себе перетягує Лукашенко. Навіть в Україні його статус ворога посилився. А будь-які подальші загострення з Білоруссю несуть ризики відкриття вікна можливостей для поступок Росії. Громадська думка просто не встигатиме зосереджуватись на двох ворогах одночасно.

Плюс питання безпеки для учасників Кримської платформи 23 серпня. Можливо це не зменшить число учасників, але знизить рівень представництва.

І затягування слідства - це формування стійкого переконання, що Україна - це небезпечна зона, поле діяльності найманих убивць і спецслужб, які почувають тут як вдома. Вкладати гроші в таку країну? Подорожувати нею? Відстоювати її інтереси на міжнародній арені?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина-Россия,убийства,Александр Лукашенко,Жыве Беларусь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.