Шкільний розстріл у Казані

11 травня 2021, 16:21
Власник сторінки
Заступник директора Українського інститута дослідження екстремізму
1
1667
Шкільний розстріл у Казані

Якщо держава буде нав'язувати модель "навколо вороги", "хто сильніший, той і правий" та чорно-білу реальність, то така модель розповсюджуватиметься не лише у ненависть щодо країн-сусідів


Якщо держава буде нав'язувати модель "навколо вороги", "хто сильніший, той і правий" та чорно-білу реальність, то така модель розповсюджуватиметься не лише у ненависть щодо країн-сусідів, але й щодо людей-сусідів.

Звичайно, проблема розстрілів у школах викликана й іншими питаннями - і, насамперед, відсутністю належної соціалізації та нормального спілкування у дітей. Навіть через роки вбивці повертались до своїх шкіл, щоб вимістити образи, які були нанесені у шкільному житті.

Взнаки ймовірно і соціальні наслідки карантину (обмеження спілкування), які будуть випливати у різних формах. І, звичайно - якщо моральні межі перейдені у суспільстві (а масові насильницькі напади у школах Росії уже набувають періодичності), то така модель як дороговказ для наступників.

Але цього всього в офіційній версії Кремля щодо розстрілів у Казані ми не почуємо. Ми почуємо про якісь замовлення і зовнішніх ворогів
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Казань,школа,стрельба
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.