Слуги в банці

07 лютого 2020, 18:35
Власник сторінки
Политический и экономический эксперт
0
126
Слуги в банці

І ще раз про обшуки на 1+1 та розслідування справи про прослушку Гончарука. Багато хто шукає конспірологію: хто на кого тиснув, давив чи провокував напередодні голосування законопроекту про ринок зе

Слуги таргани в банці

І ще раз про обшуки на 1+1 та розслідування справи про прослушку Гончарука. 

Багато хто шукає конспірологію: хто на кого тиснув, давив чи провокував напередодні голосування законопроекту про ринок землі. Як на мене – це повна маячня.

На етапі формування команди Зе (якщо взагалі так можна назвати об’єднання абсолютно випадкових людей їх парламентській фракції, уряді та офісі президента), були відсутні будь-які принципи підбору кандидатів, як в народні депутати, так і в органи виконавчої влади. До списку включалися просто представники тих, хто допоміг Зеленському стати главою держави. Географічна, соціальна та бізнесова карта цих помічників ДУЖЕ розмаїта.

Відтак з самого початку хаотичного зародження команда Зе просто приречена розпад. Швидкість цього процесу залежить від бажання усіх членів цієї команди впливати та першу особу і бути максимально близьким до неї. 

Звісно, що практично для всіх президентських періодів характерна така картина. Втім попередник Зеленського створювали певну систему противаг, яка виконувала роль баласту та втримувала президентську вертикаль. ВАЗ вирішив перекласти на себе цю функцію і наслідки ми бачимо на прикладі того ж самого обшуку на 1+1. 

Ця історія не має нічого спільного з тиском на журналістів: просто таргани в банці почали відверто жерти одне одного. Слуги публічно заявляють про тиск на них через обшуки їх же руками, і їх же сьогоднішніми соратниками. Так і кортить сказати: «Не задушіть себе в своїх обіймах, слуги. Хоча незворотній процес вже пішов – задушать, питання часу і не такого вже й далекого».

Двічі очільник СБУ Валентин Наливайченко в одному із інтерв’ю сказав приблизно наступне: «Доручення президента розслідувати справу з прослушкою Гончарука – це цілковите нерозуміння процесів національної безпеки, де саме президент є відповідальною особою. Бо врешті решт розслідування цієї справи, коли прослуховують найвищих посадових осіб, вказує на самих себе». 

Ті, хто має відповідати за недопущення таких випадків цим самим визнають свою безпорадність та нездатність до ефективного державного управління. Іншими словами – вийдуть самі на себе, як це вже стало класикою в нашій країні.

P.S. Цікаво тепер буде чути чергові схвальні реляції щодо закону про медіа та дезінформацію. Ну, ну…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: 1+1,Слуга народа,обыски
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.