Зеркаль готують на заміну Коболєва?

29 січня 2020, 16:13
Власник сторінки
Политический и экономический эксперт
2
60
Зеркаль готують на заміну Коболєва?
Зеркаль готують на заміну Коболєва?

В кулуарах парламенту, офісу президента та кабміну гуляють плітки про те, що роботою Коболєва незадоволені.

Лещенко в наглядовій раді Укрзалізниці наглядає за корупцією, Найєм - зам голови Укроборонпрому займається зв’язками з громадськістю та ЗМІ, тепер Зеркаль буде радити Коболєву про те, як захищатися в міжнародних судах. Правди заради вона очолювала Департамент міжнародного права у 2001-2005 році в Мінюсті.

Про рівень зарплати ми дізнаємося трохи згодом. Можливо вона навіть замінить з часом і Коболєва? 

Хоча сам Андрій Коболєв з наглядовою радою компанії НАК «Нафтогаз» веде переговори про можливість продовження його контракту, дія якого закінчується в кінці березня 2020 року.

В кулуарах парламенту, офісу президента та кабміну гуляють плітки про те, що роботою Коболєва незадоволені. Факторів чимало: мільйонні гонорари, що отримали нищівну критику в суспільстві, провал виконання програми з видобутку власного газу, неоднозначне сприйняття перемовин і результату нового транзитного контракту. Коболєв став уособленням усього поганого і Нафтогазі. Тому його злив виглядає цілком природно й вигідно.

Тому Зеркаль цілком і повністю може підійти на цю посаду. Принаймні її медійний імідж доволі вдало сформувався за останній період.

Раніше вона працювала в Міністерстві закордонних справ України, де відповідала за європейську інтеграцію, представляла Україну в міжнародних судах у справах проти Росії та брала участь в тристоронніх переговорах про «зимові пакети» поставок російського газу до України в 2014-2016 роках.

У Нафтогазі до сфери її діяльності входитимуть міжнародні відносини, а також підтримка позиції компанії у міжнародних судових і арбітражних процесах, зокрема, щодо захоплених Росією активів групи Нафтогаз в АР Крим.

Пильнуємо!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Газпром,Нафтогаз,Андрей Коболев
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.