Як козаки ворогів податками обклали

17 грудня 2019, 12:20
Власник сторінки
Лидер политической партии "5.10", бизнес-философ
0
158
Як козаки ворогів податками обклали

Підступний, хитрий ворог вдерся на терени України та став зухвало скуповувати нашу рідну землю!

Купив, падлюка, один гектар; купив, тварюка, два гектара… Та йому все мало, далі продирається! Тоді він купив десять гектарів, ворожина, потім всі двадцять хапнув. Розгулявся ворог на Вкраїні милій та й скупив аж 50 тисяч гектарів! Дивиться жадібно на земельку українську, родючу — ще хоче!.. Нажертися не може! 

Радіє ворог, що скупляє землі на вкрадені у патріотів та націоналістів гроші. Сів ворог посеред поля та озирається, чи не видно його з кукурудзи. Але лишився в дурнях! Бо хто купляє землю, має сплачувати українцям податок — 1% від ринкової вартості сільськогосподарської землі. 

Подумали українці-браття, може, підвищити податки на землю? Це ж вороги її купляють, от і нехай сплачують нам чималі кошти!!! 

І стали вороги сплачувати податки, бо вибору в них іншого немає. А українці запанували на своїй сторонці: будують на податки дитячі садочки, школи, оновлюють лікарні, підвищують пенсії! Нарешті в бюджеті гроші з’явилися! 

Увесь світ диву дається, який же розумний український народ! А вороги, наче на каторзі, купують дорогі комбайни, влаштовують робочі місця для обробки полів, сіють та жнуть. Перетворилися вороги на друзів. І відбулося небачене! Побраталися ми з ворогами на землі рідненькій. 

 

ЗЕМЕЛЬНА ЗАДАЧКА:

Коли ринок землі в Україні стане вільним, ринкова вартість землі виросте, адже попит і пропозиція створять реальні ринкові ціни.
Припустимо, 1 гектар коштуватиме 1000 доларів.
Скільки сплатить у бюджет ворог, який купив 50 тисяч гектарів української землі?
1% при купівлі землі (одноразова виплата) = 500 000 доларів.
1% за користування землі (щороку) = 500 000 доларів.
Це вигідно?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Земля,мораторий,реформы,политика,земельная реформа,Рынок земель,Геннадий Балашов,враги народа,ринок землі
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.