У Черкасах «Слуга народу» платить за репости?

07 листопада 2019, 17:27
Власник сторінки
0
28
У Черкасах «Слуга народу» платить за репости?
Скриншот страницы Олега Арсенюка

Народний депутат України 9-го скликання від партії «Слуга народу» Олег Арсенюк, який переміг у 195-му виборчому окрузі (Черкаси), почав активно піарити свою сторінку у Фейсбук.



До цього часу сторінка депутата нічим не відрізнялася, сторінка не дуже популярна і всі публікації не набирають багато лайків та репостів. Але якщо проаналізувати сторінку, то можно помітити, що деякі публікації мають занадто багато репостів, навіть більше ніж лайків. То й що ж тут такого? Всі публікації в яких є різкий скачок репостів – це піар-пости, в яких депутат виключно хвалить себе і свої «досягнення». Якщо подивитися хто ж робить репости, то можно побачити більше половини репостів робить лише одна сторінка. На скріншотах сторінки Олега Арсенюка видно як сторінка «Yevhen Boss» зробила більше десяти репостів останньої публікації. Хто ж такий Yevhen Boss невідомо, але в його профілі написано, що він «Консультант у Верховній Раді». 


  Звісно написати можно все, і якщо це дійсно консультанти, то не професійний, але грощі вони отримують не малі. Так наприклад, тиждень не професійного піару обійдеться приблизно у тисячу гривень, а вже за професійну піар компанію доведеться заплатити від декількох тисяч доларів. Цікаво звідки депутат бере грощі на піар, чи не з наших гаманців? Чи хтось хоче таким чином підставити Народного депутата України? Колись на ці питання ми отримаємо відповідь.


Автор Целік Олексій
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.