“Формула Штайнмаєра” змусить Кремль відповідати за свої дії щодо України

30 жовтня 2019, 14:52
Власник сторінки
Свободный корреспондент
0
144
“Формула Штайнмаєра” змусить Кремль відповідати за свої дії щодо України

Позиція України щодо ситуації на Донбасі розрахована не тільки на міжнародне середовище, а й на громадян Росії, і Кремлю потрібно відповідати за свою позицію накшталт - “нічого не знаю".

"Формула Штайнмаєра" є одним із інструментів щодо можливості створення миру на українській землі. Це публічна демонстрація: і для України, і для зовнішнього світу. «Сусідній» Росії, потрібно якось відповідати за свої дії, тому що позиція "я нічого не вкурсі" не сприймається світовим середовищем та вже навіть російськими громадянами. Треба розуміти, що наші активні дії, наша миролюбна позиція розрахована не тільки на міжнародне середовище. Вона розрахована на російське суспільство . Одна із важливих дієвих речей, це вплив на ментальність російських громадян, які через свої пропагандистські засоби масової інформації «накручені» дуже вороже до України та українців, яких вони вважають негативною нацією, націоналістами.

В офісі Президента України з цього приводу заявили, що в позиції, коли ми відкриті до діалогу, керівництво Росії не вважає за потрібне цим скористатись.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.